Un tanar de 24 ani a murit calcat de tren in Nicolina! S-ar fi sinucis

Un tanar de 24 ani a murit calcat de tren in Nicolina! S-ar fi sinucis

O tragedie feroviara a avut loc in aceasta dupa-amiaza in apropiere de Bricolaj, intre Podu de Piatra si Nicolina. Un barbat a murit dupa ce s-a aruncat in fata trenului si a ramas prins sub locomotiva.

Politia Locala reia audientele in cartiere
Atractia pentru un loc de munca in spatiul Schengen din ce in ce mai mare

UPDATE ORA 15:50

"Astazi, in jurul orelor 14.10, trenul Brasov – Iasi, la intrarea in Gara Nicolina a accidentat mortal un tanar de 24 de ani din Iasi. Din primele verificari rezulta ca acesta s-ar fi aruncat in fata trenului. Cercetarile continua pentru a se stabili imprejurarile in care s-a produs acest incident. Urmeaza a se efectua necropsia. Cazul se afla in lucru la Sectia Regionala Politie Transporturi Iasi", au declarat reprezentantii IPJ Iasi.

UPDATE ORA 15:40

Daniel Melete are angajat la benzinaria MOL care se afla vis-a-vis de biserica catolica din Nicolina. Ieri fusese de serviciu. Astazi a discutat cu patronul cu putin timp inainte de producerea tragediei. Colegii lui sunt socati.

UPDATE ORA 15:05

Evenimentul s-a produs in jurul orei 14:00. Martorii spun ca tanarul de 24 ani, Daniel Melete, statea de vorba cu un prieten. In momentul in care trenul s-a apropiat de intrarea in gara, baiatul a sarit pur si simplu in fata locomotivei.

Nu este exclusa varianta unui accident, dar gestul a parut mai mult o sinucidere. Tanarul locuia in apropiere.

Echipaje de la descarcerare au actionat pentru scoaterea barbatului prins sub locomotiva. La locul tragediei au fost trimise si echipaje de prim-ajutor, dar viata tanarului nu a putut fi salvata.

COMENTARII

DISQUS: 0