Un nou sef la Fiscul iesean

Un nou sef la Fiscul iesean

Finantele iesene au un nou director. Este  vorba despre Marian Bosianu, care a  fost sef la Garda Financiara si a lucrat si la Directia Antifrauda.

Primaria Iasi semneaza astazi contractul cu Dalkia
Modernizarea Ciricului, mai scumpa din cauza unei conducte

Marian Bosianu a fost si prefect al judetului Iasi in anul 2012. A stat in functie doar 5 saptamani, pentru a-i  lasa locul lui Romeo Olteanu. Numirea sa de catre seful Agentiei Nationale de  Administrare Fiscala ca director al Directiei  Generale a Finantelor Publice Judetene are loc  in contextul in care fosta directoare, Doina Naum,  si-a incheiat perioada de interimat. Marian Bosianu este economist cu o vechime  de 25 de ani.

El a promis ca, in cateva luni, va incerca sa  rezolve problema cozilor de la ghiseele Fiscului,  care devin supraaglomerate in jurul  datei de 25 ale fiecarei luni, cand agentii  economici achita darile la stat.

"Principalul indicator care ne  caracterizeaza activitatea, cel al  incasarilor efective, si luna aceatsa  afost  indeplinit, iar trendul, in ultimele luni, este  crescator, ceea ce nu poate decat sa ma  bucure. Imi doresc ca trendul sa se mentina, cel  putin la acelasi nivel inregistrat pana acum, si  daca lucrurile merg de o asemenea maniera,  atunci si conducatorii nostri de la ANAF le vor  aprecia corespunzator", a spus Marian Bosianu.

COMENTARII

DISQUS: