Un Mercedes Clasa S al familiei Chescu, patronul FLUX, a ars ca o torta noaptea trecuta

Un Mercedes Clasa S al familiei Chescu, patronul FLUX, a ars ca o torta noaptea trecuta

O masina de lux, Mercedes Clasa S, a ars ca o torta la miezul noptii trecute in cartierul Ciurchi, din Tatarasi, in fata restaurantului El Croco.

A platit 200 de lei pe o haina veche
Un artist si-a expus „blondele trairi” la Grand Hotel Traian

Masina fusese parcata, in jurul orei 22:00, de catre un membru al familiei lui Gheorghe Chescu, una dintre cele mai bogate din oras, in Tatarasi. In jurul orei 1, un barbat care isi legana copilul in casa a auzit ceva trosnind. S-a uitat pe geam, a vazut flacarile si imediat a sunat la 112. Au venit pompierii, care au stins incendiul. Focul a izbucnit in partea dreapta-fata a autoturismului de lux. Au ars compartimentul motor si bordul, iar parbrizul s-a spart.

In scurt timp a ajuns la fata locului si Tudor Chescu impreuna cu alti doi barbati. Unul dintre ei a zis ca a parcat masina in jurul orei 22, iar baiatul lui Gheorghe Chescu a precizat ca autoturismul era cumparat de doua zile si ca a costat zeci de mii de euro.

Criminalistii ajunsi la fata locului au fotografiat masina arsa partial pentru a verifica daca nu a fost un act premeditat. Din primele cercetari ale pompierilor, nu au fost gasite in jurul autoturismului sau dedesubt obiecte inflamabile.

COMENTARII

DISQUS: