Un iesean si-a injunghiat fratele in piept de mai multe ori

Un iesean si-a injunghiat fratele in piept de mai multe ori

Au baut ca fratii, dupa care s-au batut pana unul dintre ei a ajuns la spital cu patru rani de cutit in zona inimii.

Dezbatere despre filosofia marxista la UPA
Salvat de cei de la Descarcerare dintre scarile casei

Un iesean a ajuns la urgente dupa ce a primit mai multe lovituri de cutit in zona pieptului.

Evenimentul s-a petrecut  astazi (miercuri) dupa ora pranzului. Victima de 35 de ani, din Dobrovat, prezenta patru plagi injungiate in zona inimii si din primele cercetari se pare ca agresorul este chiar fratele lui, Gheorghe F., de 31 de ani.

Cei doi locuiau impreuna la Dobrovat, in casa lasate de parinti. Dupa ce au consumat mai multe pahare de alcool, tulburati de licoarea lui Bachus s-au luat la cearta, situatia degenerand in batai. Turbat de furie, Gheorghe F. S-a napustit asupra fratelui sau cu un cutit, aplicandu-i acestuia patru lovituri in zona stanga a pieptului. Agresorul a dat bir cu fugitii inainte de a-si face aparitia organele de politie.

In ciuda eforturilor sale de a se ascunde, barbatul a fost gasit insa politistii nu au putut sa-l ia la intrebari deoarece era prea beat ca sa poata da explicatii pentru gestul sau.

”Din primele cercetari este vorba despre doi frati care, pe fondul consumului de bauturi alcoolice, s-au agresat fizic reciproc iar, la un moment dat, unul dintre ei i-a aplicat celuilalt mai multe lovituri cu un corp ascutit, in zona pieptului. Urmeaza sa se faca incadrarea juridica a faptei in functie de starea victimei”, a declarat Anca Vijiac, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Iasi. Victima a fost transportata la Spitalul ”Sf. Spiridon” din Iasi cu un echipaj SMURD – Terapie Intensiva Mobila (TIM).

COMENTARII

DISQUS: