Un accident la Ciurea s-a lasat cu o bataie intre membrii clanului Stanescu

Un accident la Ciurea s-a lasat cu o bataie intre membrii clanului Stanescu

In noaptea de sambata spre duminica, cinci persoane au ajuns la spital dupa un accident.

Geoana si Antonescu la Iasi
Incendii de proportii in Iasi: o casa distrusa si alte doua degradate

Evenimentul nu s-a petrecut pe un drum public, fapt pentru care politistii nu au putut incadra fapta ca si accident rutier. Totul s-ar fi petrecut pe un imas din apropierea localitatii, dupa accident situatia degenerand intr-un scandal. Potrivit primelor informatii, toti cei implicati in accident sunt membri ai clanului Stanescu. Cazul s-a petrecut la putin timp dupa miezul noptii cand Vasilica Stanescu, soferul unui autoturism Volkswagen Passat, ar fi lovit cu masina cinci persoane, doua femei si trei barbati cu varsta cuprinsa intre 20 si 56 de ani (Lenuta, Tasia, Guta, Mihalache, Ferdinand, toti din clanul Stanescu). La scurt timp dupa producerea accidentului, mai multe persoane s-au adunat iscandu-se un conflict care, potrivit unor surse, ar fi degenerat in agresiuni fizice, o parte dintre ranile provocate victimelor fiind cauzate de cutite sau sabii. Una dintre victime, un barbat de 56 de ani, a ajuns la spital cu o plaga taiata la nivelul antebratului.

La fata locului s-au deplasat politistii rutieri care nu au putut incadra fapta ca accident rutier. In zona si-au facut aparitia si politistii de la Sectia 2 Ciurea, impreuna cu echipajele SMURD, care au transportat cele cinci victime la Unitatea de Primire Urgente a Spitalului ”Sf. Spiridon” din Iasi.

Oamenii legii urmeaza sa faca lumina asupra acestui caz. Deocamdata nu se cunoaste daca conducatorul auto ar fi lovit intentionat cele cinci persoane. Politistii continua cercetarile pentru stabilirea situatiei de fapt.

COMENTARII

DISQUS: