Trenul Unirii pleaca vineri la Iasi

Trenul Unirii, remorcat de o locomotiva tricolora, va pleca vineri din Bucuresti, la ora 5:50, catre Iasi si se va intoarce in aceeasi zi in Capitala,

Directorii ieseni sustinuti de PSD tremura pentru functii
Un iesean, unul dintre cei mai cautati specialisti de fitness din China

Trenul Unirii, remorcat de o locomotiva tricolora, va pleca vineri din Bucuresti, la ora 5:50, catre Iasi si se va intoarce in aceeasi zi in Capitala, informeaza, joi, CFR Calatori.

‘Vineri, 1 Decembrie, angajatii feroviari, alaturi de toti romanii, sarbatoresc 99 de ani de la Marea Unire si intrarea in anul Centenar. Pentru ca trenul a unit in Romania momente istorice, oameni, destine, regiuni, CFR Calatori, una dintre companiile strategice romanesti, va fi implicata in proiectele de sarbatoare ale Marii Uniri.
Pentru a marca evenimentul, CFR Calatori va numi simbolic, pentru o zi, garnitura IR 12661, Trenul Unirii. Acesta va fi remorcat de o locomotiva tricolora si va pleca la ora 5:50 din Bucuresti Gara de Nord catre Iasi. Locomotiva tricolora va tracta Trenul Unirii spre Iasi si se va intoarce in aceeasi zi, cu plecare la 16:50 spre Bucuresti’, potrivit unui comunicat al companiei.

La casele de bilete din marile gari, calatorii vor primi cate un simbol tricolor, semn al unirii romanilor.

‘Este o realitate faptul ca dezvoltarea domeniului feroviar este una dintre mizele viitorului. Si asta nu numai pentru ca trenul reprezinta una dintre optiunile cele mai prietenoase cu mediul inconjurator, ci si pentru ca trenul este mai mult decat un mijloc de transport. Calatoria cu trenul uneste destine, oameni si locuri. Doresc tuturor romanilor cat mai multe calatorii frumoase cu trenul si, de Ziua Unirii, va urez: ‘La multi ani!”, a declarat directorul general al CFR Calatori, Iosif Szentes.

Societatea de Transport Feroviar de Calatori CFR Calatori SA este operatorul national feroviar de pasageri care efectueaza transportul public de calatori pe calea ferata.

COMENTARII

DISQUS: 0