Tavanul unei camere s-a prabusit peste o studenta

Tavanul unei camere s-a prabusit peste o studenta

O studenta in anul IV la Facultatea de Farmacie a tras o sperietura zdravana duminica, cand din tavanul camerei de camin in care locuia s-au desprins bucati uriase de tencuiala si au cazut peste ea.

Amendata ca tipa la bataia sotului face plangere pentru lovire
O noua organigrama la Primarie

Incidentul s-a petrecut in Caminul 1 Decembrie al Universitatii „Gr. T. Popa", pavilionul 10, camera 97. Tanara invata pentru examenul pe care il are astazi de sustinut in momentul in care plafonul a inceput sa se prabuseasca. Salvarea fetei a fost ca patul ei era situat sub dulapul suspendat si astfel a fost ferita de bucatile de tencuiala desprinse din tavan. Ea s-a ales insa cu niste rani la nivelul spatelui si umarului. In camera de camin erau cazate doua studente de anul IV la Farmacie si alte doua in nul II, respectiv III la Facultatea de Medicina. Duminica seara, studentele au fost nevoite sa se mute intr-o alta camera din caminul E 5. Din primele cercetari se pare ca plafonul s-a desprins din cauza apei care s-a infiltrate prin acoperisul caminului. Incidentul de duminica nu este singular insa, colegii de palier ai studentei sustinand ca au mai fost cazuri in care au cazut bucati de tavan, insa niciodata de o asemenea marime.

 

Conducerea UMF ancheteaza accidentul din caminul "1 Decembrie"

 

Conducerea Universitatii de Medicina si Farmacie "Gr. T. Popa" Iasi a demarat o ancheta in cazul accidentului de duminica din caminul medicinist "1 Decembrie" din Copou. Rectorul Vasile Astarastoaie spune ca ancheta va scoate la iveala cauza care a dus la producerea acestui incident care a dus la ranirea usora a unei studente.

"Chiar in acest moment avem o ancheta care se deruleaza cu privire la accidentul de ieri. Vrem sa observam cu exactitate adevarata cauza. Din fericire, este bine ca acest accident nu s-a soldat cu victime", a declarat rectorul Vasile Astarastoaie. A.E.

COMENTARII

DISQUS: