Tanar din Vladeni impuscat in ochi, adus de urgenta la Iasi cu elicopterul

Tanar din Vladeni impuscat in ochi, adus de urgenta la Iasi cu elicopterul

Un tanar de 28 de ani din Vladeni, Claudiu S., a fost impuscat astazi intr-un ochi cu o pusca cu alice. Din cate se pare, a fost vorba de un accident.

Spulberat langa Gara Internationala
Vasile Cepoi, declaratie soc la audieri: Frauda masiva in bugetul Sanatatii

Tanarul a fost dus imediat la centrul medical de permanenta din Vladeni. De acolo a fost preluat cu elicopterul si a fost adus la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi. Nu se stie care este starea sa acum.

Politistii fac cercetari pentru a stabili cu exactitate cauzele care au dus la producerea accidentului.

Politistii spun ca tanarul ar fi fost impuscat in urma unei agresiuni cu un alt barbat de 27 de ani. In urma unui conflict, acesta din urma ar fi tras in Claudiu S. cu un pistol cu bile de cauciuc. Reprezentantii IPJ nu au reusit sa discute cu victima, aceasta fiind preluata imediat de un echipaj medical. Cercetarile continua in acest caz.

Politistii l-au luat la intrebari pe cel care l-a impuscat pe tanarul din Vladeni si au stabilit sirul evenimentelor. Acesta a povestit ca il tocmise pe Claudiu S. sa-i zugraveasca o casa. Cei doi discutau, iar proprietarul imobilului a marturisit ca are o arma cu aer comprimat. Tinerii au mers impreuna intr-o camera, au pus mana pe pusca, iar aceasta s-ar fi descarcat accidental. Proprietarul a sunat imediat la 112 si a cerut sa vina un echipaj de ambulanta.

Politistii continua cercetarile pentru a stabili clar daca a fost vorba de un accident sau de o agresiune.

COMENTARII

DISQUS: