„Studentul” Florin Piersic si-a vizitat colegii

„Studentul” Florin Piersic si-a vizitat colegii

Intre doua spectacole de teatru, maestrul Florin Piersic a facut ieri o scurta vizita si la Universitatea ”Petre Andrei” din Iasi. Student Onorific, in anul I, la Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei de la UPA, marele actor al scenei romanesti s-a intalnit cu ”colegii” si le-a oferit autografe care sa le poarte succes in sesiune.

Cantitatea de tigari de contrabanda s-a redus la jumatate in doar un an
Targ de Craciun in municipiul Iasi

Cat despre ”examenele” sale, acesta a scapat de emotii, dar nu si de lucru. ”Multi prieteni m-au intrebat cand dau examen sau daca am luat note mari. Eu am raspuns ca doamna mea decan mi-a dat nota 8. Puteam sa spun 10, dar am vrut sa fiu modest. Oricum, doamna decan, trebuie sa-mi dati o tema sa o pregatesc pentru sesiune”, a spus maestrul Florin Piersic.  Incantat de vizita maestrului, Rectorul UPA i-a oferit si un cadou ”studentului” sau preferat. ”Ca sa va fac”studentia” mai usoara va ofer o mapa pentru cursuri si referate”, a spus Prof. univ. dr. Doru Tompea.

Dupa intalnirea de la UPA, actorul Florin Piersic a plecat spre Chisinau unde, aseara, a sustinut o reprezentatie de gala a piesei ”Straini in noapte”, alaturi de actrita Medeea Marinescu. A.S.

COMENTARII

DISQUS: