Studentii ieseni afla joi „direct de la sursa” cum pot pleca la studii in strainatate

In apropierea vacantei, studentii si absolventii romani de studii in strainatate au demarat cea de a treia editie a Caravanei LSRS, proiect in cadrul caruia tinerii romani dornici sa studieze peste hotare pot afla informatii "direct de la sursa" cu privire la drumul pe care trebuie sa il parcurga pentru a ajunge la universitati de top din lume.

O noua alianta aspira la Primaria Iasului
Respect pentru varstnici

Joi, 26 mai, Caravana LSRS ajunge la Iasi. Ajunsa la cea de a treia editie, Caravana LSRS este un proiect care recunoaste si sustine interesul puternic al tinerilor romani de a dobandi o educatie de calitate in strainatate si care vine in intampinarea necesitatii de informare a acestor tineri cu privire la oportunitatile academice internationale. Studenti si absolventi romani de peste hotare le impartasesc tinerilor interesati experienta lor de studiu si trai de peste hotare, prin intermediul unor seminarii interactive.

Joi, 26 mai, Caravana LSRS ajunge la Iasi, unde studentii si absolventii romani de peste hotare vor sustine un seminar interactiv incepand cu orele 14:00 la Universitatea "Al. I. Cuza". Participarea la eveniment este gratuita. Liga Studentilor Romani din Strainatate le pregateste participantilor o surpriza. O noutate pentru LSRS, la inceput de toamna va avea loc scoala Go Study, eveniment in cadrul caruia participantii vor redacta aplicatiile lor pentru universitati din strainatate sub indrumarea celor mai buni traineri si studenti de peste hotare. In cadrul Caravanei, se vor realiza spot admissions si 3 dintre tinerii admisi in program vor primi burse LSRS pentru a participa la scoala de toamna GoStudy. A.E.

COMENTARII

DISQUS: