Studentii de la UTI au din nou cantina

Studentii Universitatii  "Gh. Asachi" pot manca dn nou la cantina proprie. Aceasta se afla intre caminele T7 si T8 din  campusul Tudor Vladimirescu si a fost inaugurata ieri.

Conferinta Filialei Municipale a PC Iasi
Increderea populasiei: Biserica in cadere libera, SRI, SIE si DNA in crestere

 "Capacitatea cantinei este intre 200  si 500 de portii/zi, functioneaza numai  pentru masa de pranz intre orele 12 si 17 si  daca in acest an preturile vor ramane  asa mici cum ne-am propus noi si mancarea  va fi de calitate si daca studentii doresc,  incepand de la toamna in noul an universitar o  sa deschidem si pentru masa de seara", a declarat prof. univ. dr. ing. Ion Giurma, rector Universitatea Tehnica "Gh. Asachi". Sefii universitatii spun ca au deja pregatite  planurile pentru extinderea proiectului.

"Ne-am propus pentru anul viitor sa  extindem aceasta cantina cu inca o sala,  in apropiere exista un corp de cladire care nu  este liber acum dar se elibereaza si vom  deschide o noua sals pt cadre didactice", a adaugat prof. univ. dr. ing. Ion Giurma, rector  Universitatea Tehnica "Gh. Asachi" La aceasta cantina au acces numai studentii si  angajatii Universitatii Tehnice cu tarife diferentiate. Cantina a fost dotata din bani europeni in valoare  de 350 de mii de euro. Tinerii pot sa consulte meniul zilei de la cantina chiar si online pe site-ul  Directiei de Servicii Studentesti. A.E.

COMENTARII

DISQUS: