Simirad: « Adascalitei si Chirila au venit noaptea si au cautat microfoanele din pereti »

Simirad: « Adascalitei si Chirila au venit noaptea si au cautat microfoanele din pereti »

Potrivit presedintelui Consiliului Judetean Iasi, Constantin Simirad, cei doi vicepresedinti - Adascalitei si Chirila - stiau ca sunt urmariti si au venit intr-o nopate, dotati cu aparatura specializata, pentru a localiza microfoanele si camerele de luat vederi instalate de DNA in birourile lor.

Ambasadorul Canadei la Iasi
A fost semnat contractul de proiectare si executie a lucrarilor de modernizare a Aeroportului Iasi

"A fost specialistul lor si le-a detectat cu aparatura specifica. Nu le-au trebuit mare lucru. Si-apoi ei au intrat noaptea in Consiliul Judetean. Au intrat si au cercetat", a subliniat Simirad. Presedintele CJ mai sustine ca in ceea ce priveste statia eoliana de la Dumesti au existat doua proiecte concurente, iar Adascalitei nu l-a acuzat intamplator ca a primit 150.000 de euro spaga de la Romica Lorenz. Simirad spune ca acuzatiile fac parte din strategia lui Adascalitei de a sustine celalalt proiect de la Dumesti.

Simirad a adaugat ca ar fi inregistrat discutia pe care a avut-o cu Romica Lorenz si ca la nevoie poate proba ca nici nu s-a discutat de spaga. In alta ordine de idei, seful CJ s-a aratat "generos" cu cei doi vicepresedinti care voiau sa se instaleze in corturi, insa n-au obtinut aprobare de la Primarie. Simirad a spus ca le da voie lui Adascalitei si Chirila sa-si intinda corturile in curtea interioara a institutiei. D.T.

COMENTARII

DISQUS: