Sedinta CL s-a terminat intr-un minut. Afla ce s-a votat!

Sedinta CL s-a terminat intr-un minut. Afla ce s-a votat!

Plenul Consiliului Local (CL) s-a intrunit pentru cea mai scurta sedinta.

Crin Antonescu vine la editia a III-a a Scolii de Studii Liberale „D.A. Sturdza”
Penny Market isi va deschide portile in Nicolina

Singurul punct de ordinea de zi a fost cel referitor la aprobarea proiectului „Sistem informatic destinat gestiunii Registrului Agricol in format electronic SIGRA-IS 1, Judetul Iasi“ si a cheltuielilor aferente.

„Sedinta s-a terminat in timp record pentru ca a fost un singur punct pe ordinea de zi. Este vorba despre un proiect care vine in sprijinul Consiliului Judetean, in vederea accesarii unei finantari europene pentru implementarea unui sistem informatic integrat de gestiune a suprafetelor agricole la nivelul judetului Iasi, inclusiv a municipiului. Vom avea si noi o parte de co-finantare de circa 3.300 de lei, fara TVA. Nu este decat o suma insignifianta la valoarea proiectului, dar necesara pentru sustinerea co-finantarii, de 2%. Nu gestionam suprafete foarte mari din categoria agricola, dar gestionam si trebuie sa ne implicam in acest proces“, a spus ieri viceprimarul Mihai Chirica.

Proiectul mentionat este finantat in cadrul Programului Operational Sectorial de Crestere a Competitivitatii Economice 2007-2013. La nivelul judetului Iasi se vor achizitiona 445 de echipamente hardware si 405 produse software. Numarul de angajati ce se vor ocupa de varianta electronica a Registrului Agricol va fi de 1.315 persoane.

COMENTARII

DISQUS: