Se prabusesc afacerile lui Comanescu? Dupa REMAT a venit randul COM-BETON

Se prabusesc afacerile lui Comanescu? Dupa REMAT a venit randul COM-BETON

Dupa REMAT SA, o alta mare firma detinuta de omul de afaceri iesean Constantin Comanescu se afla “in corzi”.

Se introduce taxa pentru cablurile de pe stalpi
Peste 170 de milioane de lei

Conducerea SC COM-BETON SA a depus la Tribunalul Iasi, sectia II civila-faliment, cerere de intrare in incapacitate de plata. Potrivit portalului Ministerului Justitiei, solicitarea scrisa de intrare in insolventa a fost depusa in urma cu doua zile, pe data de 25 iunie. In cel mai recent bilant al societatii, postat pe site-ul Ministerului Finantelor Publice, Com-Beton SA a declarat pentru anul 2013 o cifra de afaceri de 25,2 milioane lei, respectiv pierderi de 11 milioane lei. Datoriile firmei lui Comanescu depasesc suma de 53 milioane lei. Instanta va da un raspuns cererii depuse de Com-Beton SA in sedinta de pe 10 iulie 2014.

Saptamana trecuta, REMAT SA, societate din portofoliul lui Constantin Comanescu, a solicitat magistratilor ieseni de la Tribunalul Sindic intrarea in concordat preventiv. Remat SA a declarat pentru anul precedent datorii de aproximativ 79,5 milioane lei. Cifra de afaceri a societatii in anul 2013 este de 113 milioane lei. Remat a incheiat anul trecut cu un profit net de circa 2 milioane lei.

Potrivit clasamentului din anul 2013 realizat de Forbes Romania, Constantin Comanescu era plasat pe locul doi, in judet, cu o avere de 27 milioane euro. La nivel national el era plasat pe locul 152.

COMENTARII

DISQUS: