Scandal intre doua clanuri la un local de fite din Iasi

Scandal intre doua clanuri la un local de fite din Iasi

Intalnirea dintre clanurile Corduneanu si Bacauanu s-a lasat cu scandal mare.

Agricultorii pot primi bani de motorina de la APIA
Peste 100 de locuri de munca vacante in aceasta saptamana la Iasi

Membrii celor doua grupari s-au intalnit vineri seara intr-un local de fite din zona Palas, iar de aici situatia a degenerat intr-un scandal in toata regula. In jurul orelor 20.00, politistii de la Sectia 3 de Politie au intervenit in zona, insa pana la sosirea oamenilor legii, majoritatea membrilor s-au retras, conflictul a durat mai putin de un minut, provocand doar pagube materiale.

”Au dat cu spray lacrimogen si au spart cateva scrumiere si partea din sticla de la doua mese. A fost scandal mare, cu amenintari si injuraturi. Cred ca aveau si cutite. Nu stiu de la ce s-au luat, probabil au ei ceva de impartit”, a spus un tanar care se afla in bar in momentul producerii conflictului.

Politistii au retinut trei persoane din randul celor implicati in conflict, restul reusind sa se faca disparuti pana la apartia echipelor de interventie.

”La ora 19.40 am fost anuntati prin 112 despre faptul ca in incinta unui local din municipiul Iasi a avut loc o altercatie. Organele de politie s-au deplasat cu operativitate la fata locului, aplanand conflictul. In cauza s-a incheiat dosar penal pentru ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea linistii si ordinii publice. Cercetarile continua”, a precizat subinspector Alexandru Chelaru, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Iasi.

COMENTARII

DISQUS: