Sanse mari pentru CSMS Iasi sa ramana in prima Liga I

Sanse mari pentru CSMS Iasi sa ramana in prima Liga I

Presedintele CSSM Iasi, Florin Prunea, a declarat ieri, dupa sedinta Comitetului Executiv al FRF, ca o decizie cu 18 echipe in Liga I este una corecta si regulamentara si ca gruparea pe care o conduce trebuie sa ramana in prima liga.

Autogara noua in Tudor Vladimirescu
Salarii primite cu intarziere la „Socola“

„Asteptam un punct de vedere oficial si explicit din partea Federatiei referitor la numarul de echipe din sezonul viitor al Ligii I. O decizie cu 18 echipe in Liga I este una corecta si regulamentara. Pozitia pe care a avut-o presedintele Ligii in cadrul Comitetului Executiv a fost una regulamentara. Oricum, situatia de acum este nemaiintalnita in fotbalul romanesc! Asteptam in continuare sa vedem si noi in ce liga jucam“, a spus Florin Prunea.

Oficialul formatiei iesene a mai precizat ca varianta unui eventual baraj cu Concordia Chiajna nu i se pare normala: „Am vazut si eu ce varianta a propus Mircea Snadu in cazul in care Universitatea Cluj castiga la TAS. Nu mi se pare normal. Noi, in momentul de fata, nu avem jucatori pentru a juca un meci de baraj. Cine sa joace? Eu?! Noi am avut contracte cu jucatorii pana la data incheierii campionatului. Acum ce sa facem? Noi oricum ne pregatim pentru orice. Am numit un antrenor nou. Cautam jucatori sa ne facem lotul pentru sezonul viitor. Dar, timpul este foarte scurt“.

Dupa o sedinta extrem de furtunoasa a Comitetului Executiv al FRF, din care presedintele Ligii, Dumitru Dragomir, a plecat foarte nervos, amenintand cu DNA-ul, presedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat ca o decizie finala legat de numarul de echipe care vor evolua sezonul viitor in Liga I se va lua in sedinta de pe 6 iunie.

Intr-o cofnernta de presa, Sandu a precizat ca se asteapta decizia TAS in cazul Universitatii Cluj. Daca decizia va fi favorabila clujenilor, atunci, cel mai probabil, a 18-a echipa va fi decisa in urma unui baraj intre CSMS Iasi si Concordia Chiajna. Daca decizia TAS va fi impotriva Universitatii Cluj, atunci, cel mai probabil, CSMS Iasi si Concordia Chiajna vor ramane in prima liga.

COMENTARII

DISQUS: