S-a aflat cine canta de Zilele Iasului in fata Palatului, dar si in alte cartiere

Iesenii stiu prea bine ca in perioada 9-15 octombrie au loc, ca in fiecare an, Sarbatorile Iasului, iar acest lucru, pe langa ca este un motiv de

Sarbatorile Iasului: Zeci de mii de pelerini s-au inchinat la racla Sfintei Cuvioase Parascheva, de la inceputul pelerinajului – FOTO
Spectacole, concerte si targuri la cea de-a XXVI-a editie a Sarbatorilor Iasului, incepand cu 9 octombrie

Iesenii stiu prea bine ca in perioada 9-15 octombrie au loc, ca in fiecare an, Sarbatorile Iasului, iar acest lucru, pe langa ca este un motiv de sarbatoare, este si o buna ocazie pentru comercianti de a face vanzari considerabile. Asadar, peste 100 de comercianti vor fi prezenti in mai multe zone centrale si isi vor etala marfa in fata iesenilor dornici de a sarbatori.

Primarul Iasului, Mihai Chirica, a anuntat ca pe data de 15 octombrie, orasul nostru va fi vizitat de Carla’s Dreams, What’s Up si Alina Eremia, artisti care vor sustine un concert pentru cei prezenti in fata Palatului. De asemenea, vor mai urca pe scena si artisti ca Keo, Gabriel Cotabita si Alexandra Ungureanu.

Alte zone care vor beneficia de un regim „special”:
-bld. Stefan cel Mare – 13 comercianti de produse de artizanat, 15 comercianti de produse alimentare
-esplanada Costache Negri – 39 producatori de haine de piele si blanuri
-Hala Centrala – 6 producatori de vinuri

In cartierul Alexandru cel Bun si Nicolina vor fi prezenti artisti ca Alexandru Bradatan, Olimpia Nistor, Stefan Pintilie, Laura Lavric, Stefan Deaconita, Maria Costioaia, Vasilica Tataru, Claudia Martinica, Beatrice Duca si Nina Cuciuc care vor sustine mai multe concerte.

Ordinea va fi asigurata de peste 1.000 de jandarmi si politisti.

COMENTARII

DISQUS: 0