Restrictii de circulatie pe strazile Cazarmilor si Clopotari

Luni, 24 septembrie, in intervalul orar 8.00 – 22.00, echipele SC Conest SA vor executa lucrari de marcaje rutiere pe strada Cazarmilor. In acest cont

51 de mii de lei din amenzile aplicate soferilor care au parcat neregulamentar masinile
In aceasta seara pleaca primul avion de la Iasi spre Istanbul. Cursa, efectuata de TAROM

Luni, 24 septembrie, in intervalul orar 8.00 – 22.00, echipele SC Conest SA vor executa lucrari de marcaje rutiere pe strada Cazarmilor. In acest context, cu acordul si sprijinul Biroului Rutier din cadrul Politiei Municipiului Iasi, municipalitatea va impune restrictii de circulatie pe tronsonul de drum mentionat. Amintim faptul ca strada Cazarmilor a beneficiat de lucrari de modernizare, artera de circulatie fiind parte a unui program care a inclus reabilitarea a 11 strazi din mai multe zone din oras: str. Atelierului, str. Cazarmilor, str. Iancu Bacalu, str. Sf. Petru Movila, str. Sf. Andrei, str. Tanasescu, str. Dealu Bucium, Fundac Bucium, Fundac Paun, Fundac Socola si str. Plopii fara Sot. Valoarea totala a contractului este de aproximativ 12,7 milioane lei, iar executantul a fost asocierea SC Conest SA – SC Viarom Construct SRL.

In alta ordine de idei, incepand de luni, 24 septembrie pana sambata, 29 septembrie, echipele Citadin vor executa lucrari de refacere a carosabilului pe strada Clopotari, in scopul mentinerii retelei stradale in buna stare de exploatare si de siguranta a circulatiei. Lucrarile se vor executa intre orele 08.00-18.00, in functie de conditiile meteorologice. Traficul rutier pe aceasta artera va fi oprit.

COMENTARII

DISQUS: 0