Reactie PNL: PSD este preocupat de santaj politic si mituire cu functii publice

Reactie PNL: PSD este preocupat de santaj politic si mituire cu functii publice

Opozitia din CJ Iasi este la un pas sa detina majoritatea absoluta. Mai are nevoie de trei voturi pentru a atinge acest prag, dupa ce patru liberali au anuntat "refacerea USL".

Alti doi ieseni au gripa porcina
INFORMARE de PRESA

Victor Chirila, Iordan Vintila, Ciprian Rosca si Mihai Florin sunt cei patru liberali care "vor vota alaturi de PSD in CJ", dupa cum au precizat acestia.

"Urmeaza alte decizii de acest fel, cel mai probabil dupa Congresul partidului de la sfarsitul saptamanii viitoare", a mai adaugat Victor Chirila.

Reprezentantii PNL Iasi au reactionat dupa ce Victor Chirila, Iordan Vintila, Ciprian Rosca si Mihai Florin au anuntat dimineata ca vor vota alaturi de PSD.

"Astazi, am asistat cu dezgust la trecerea in solda PSD a trei consilieri judeteni care au ales sa tradeze principiile Partidului National Liberal.
PNL ramane insa consecvent in lupta cu partidul-stat PSD si nu se abate de la angajamentele luate in fata iesenilor. In astfel de momente, filiala noastra se curata si devine mai onesta in vederea bataliilor politice care vor urma.
In timp ce reprezentantii PNL sunt preocupati de atragerea de investitii si fonduri europene pentru dezvoltarea Iasului, PSD este preocupat de santaj politic si mituire cu functii publice.
Pentru domnii Victor Chirila, Iordan Vintila, Ciprian Rosca si Mihai Florin, sinecura invinge principiile!", este comunicatul trimis de Departamentul de Comunicare al PNL Iasi

COMENTARII

DISQUS: 0