Racolau minore si le obligau sa se prostitueze

Patru traficanti de persoane au ajuns dupa gratii dupa ce au fost prinsi de catre politisti si procurori in apartamentul in care le sechestrau pe fete. In noaptea de 20 spre 21 aprilie acestia au racolat o fata in varsta de 17 ani dintr-un tramvai

Linie telefonica speciala pe timp de canicula
Razii de proportii in Siraj

in cartierul Tatarasi. Fata a fost dusa intr-un apartament in care se mai afla o minora si o tanara insarcinata in luna a saptea. Cele 3 fete au fost sechestrate in apartament si obligate sa se prostitueze. Traficantii racolau si exploatau fete inca din vara anului 2009.

Tribunalul a emis pe numele lor mandat de arestare pentru 29 de zile. „In noaptea de 21 spre 22 aprilie 2010 procurorii DIICOT impreuna cu ofiteri din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Iasi si cu ofiteri din cadrul Politiei Municipiului Iasi au dispus retinerea a 4 persoane, 2 barbati si 2 femei pentru savarsirea infractiunilor de trafic de minori, trafic de persoane si lipsire de libertate in mod ilegal.In baza probatoriului admistrat s-a dispus retinerea inculpatilor, au fost prezentati Tribunalului Iasi care a emis mandat de arestare pentru 29 de zile.”, a declarat procuror Iulia Diaconu, sef DIICOT Iasi. G.C.

 

COMENTARII

DISQUS: