„Buna Vestire” a adus avansari printre politistii ieseni. Lista celor mai fericiti de astazi

„Buna Vestire” a adus avansari printre politistii ieseni. Lista celor mai fericiti de astazi

La data de 25 martie 2015, de Ziua Politiei Romane, la sediul Politiei Municipiului Iasi a avut  loc festivitatea de avansare la gradul profesional urmator, inainte de termen si la termen  a politistilor care indeplinesc conditiile legale si care pe parcursul anului 2014 au avut rezultate meritorii in activitatea desfasurata.

Mihai Razvan Ungureanu, la Iasi, la aniversarea a 25 de ani de la absolvirea liceului
Factura iesenilor catre CET se ridica la 99 de milioane lei

Cu aceasta ocazie, Seful IPJ Iasi, chestor de politie Scripniciuc Ioan a dat citire ordinelor de avansare a ofiterilor si agentilor de politie. Au fost avansati inainte de termen 12 politisti(6 agenti si 6 ofiteri de politie) si   la termen 114 politisti (102   agenti de politie si 12 ofiteri de politie).

Au fost inmanate plachete, diplome si scrisori de multumire politistilor cu rezultate meritorii.   A avut loc premierea castigatorilor concursurilor sportive (fotbal, tenis de masa, sah si de tragere cu arma)  organizate la nivelul de Inspectoratul de Politie Judetean Judetean Iasi.

De asemenea, in cadrul manifestarilor organizate cu prilejul sarbatoririi Zilei Politiei Romane va avea loc ceremonia de avansare in grad, la termen, a 67 ofiteri de politie, care au implinit stagiul minim in gradul profesional si a unui numar de 122 agenti de politie.

COMENTARII

DISQUS: