Protest macabru in Valea Lupului. Au traversat cu sicriul pe trecerea de pietoni si au cerut pasarele pentru reducerea mortilor pe sosea

Locuitorii din Valea Lupului, un sat lipit de Iasi, au protestat, duminica dupa amiaza, marsaluind pe doua treceri de pietoni ce strabat E 583 pe

O politista, luata la bataie de 5 golani, care voiau sa o agate in autobuzul 41
Operatiune de salvare cu elicopter MAI, in Iasi

Locuitorii din Valea Lupului, un sat lipit de Iasi, au protestat, duminica dupa amiaza, marsaluind pe doua treceri de pietoni ce strabat E 583 pe raza localitatii lor.

Oamenii au vrut sa atraga astfel atentia asupra necesitatii construirii unor pasarele pietonale care sa deserveasca zona, in conditiile in care, in ultimii ani, mai multe persoane au fost lovite cand traversau pe trecere, scrie adevarul.ro.

Unul dintre protestatari a adus un sicriu de marimea unui copil, pentru a atrage atentia astfel ca nenorocirea unui accident pe trecerile de pietoni din Valea Lupului poate lovi orice familie din comunitatea lor.

„Eu ies sa protestez pentru ca nu vreau sa transformam Valea Lupului intr-un cimitir in care sa ne plangem copiii, fratii, parintii si prietenii. La cat de indiferente sunt auto­ri­tatile, in cativa ani vom ajunge cea mai depopu­lata comuna din tara si asta nu pentru ca ne pleaca locuitorii ci pentru ca cineva ii trimite in Rai“, a spus Liviu Dulgheru, locuitor in Valea Lupului.

„Protestam pentru a se lua masuri concrete cu deadline-uri asumate de catre fiecare parte implicata. Mai protestam pentru ca primarul din Valea Lupului asteapta sa vina alte autoritati sa ii faca treaba. Si-a asumat un studiu tehnic pentru amplasarea de pasarele la intalnirea de la Prefectura de acum un an pe care l-a picat la vot in Con­siliul Local Valea Lupului“, a spus si Cristian Nistor, alt locuitor.

COMENTARII

DISQUS: 0