Protest inedit la Iasi

George Bratu si Valeriu Borsan, ambii nevazatori, vor sta in Cortul Demnitatii si Democratiei din Iasi, montat in Piata Unirii, pana pe 10 august, zi

Investitiile REGIO din Romania, prezentate la Bruxelles
Ambasada SUA si Casa Corpului Didactic Dolj inaugureaza in Craiova un program de invatare a limbii engleze pentru liceeni

George Bratu si Valeriu Borsan, ambii nevazatori, vor sta in Cortul Demnitatii si Democratiei din Iasi, montat in Piata Unirii, pana pe 10 august, zi la care a fost anuntat un mare miting pro-democratie la Bucuresti, miting la care si-au anuntat prezenta si romanii din diaspora. Este pentru a doua zi consecutiv cand cei doi barbati protesteaza in punctul zero al orasului Iasi.

„Prima noapte a fost dificila. Copii ai strazii au incercat sa intre in cort si au aruncat cu mizerii”, a spus Valeriu Borsan. „De aseara (7 iulie-n.r.) si pina astazi (8 iulie – n.r.) am fost vizitati de trei ori de politie. Doi de la Politia Locala. Noi nu vom pleca de aici decit daca ne vor lua cu forta”, a precizat George Bratu.

„Protestul se vrea unul mobilizator. Am chemat si Diaspora. Este esential sa fim multi pe 10 august. Noi toti trebuie sa ne mobilizam. De aceea sunt locuri in tara in care se organizeaza proteste inedite. Care mai este viitorul tarii si al copiilor nostri daca noi stam cu miinile incrucisate. Cei care au votat PSD nu i-au mandatat pentru modificarea legilor justitiei”, au adaugat George Bratu si Valeriu Borsan.

COMENTARII

DISQUS: 0