Proiectul Bahlui o catastrofa

Proiectul Bahlui, anuntut cu surle si trambite, in momentul de fata este o catastrofa. "Raul Bahlui, intre Podu de Piatra si Tudor Vladimirescu se

Exercitii militare romano-americane la Iasi
Premiere in medicina dentara din tara, la UMF Iasi

Proiectul Bahlui, anuntut cu surle si trambite, in momentul de fata este o catastrofa.

„Raul Bahlui, intre Podu de Piatra si Tudor Vladimirescu se va transforma intr-o zona ceva mai atractiva. Alesii locali intruniti in sedinta ordinara miercuri, 31 iulie, au aprobat trecerea din proprietatea publica a statului si din administrarea Ministerului Mediului si Schimbarilor Climatice – Administratia Nationala «Apele Romane» – in domeniul public al Municipiului Iasi si in administrarea Consiliului Local, a unui teren de pe malul Bahluiului.

Terenul urmeaza sa faca obiectul unei amenajari, fiind transformat intr-un sector de promenada. Pentru amenajarea turistica si de agrement a Bahluiului a fost creata o asociere intre consiliul municipal, cel judetean si administratia Ape Prut. In cadrul asocierii, Municipiul Iasi are calitatea de lider pentru realizarea obiectivului de investitie «Dezvoltarea Infrastructurii Turistice de Agrement – Zona Raului Bahlui».

Prin aceasta asociere s-a stabilit statutul organizatoric necesar pentru continuarea modernizarii raului Bahlui prin amenajari de agrement. Zona va beneficia de pontoane, iluminat public, piste de biciclisti si spatii comerciale si este cuprinsa pe tronsonul Podu de Piatra – pod Tudor Vladimirescu pe Splai Bahlui Mal Drept si Splai Bahlui Mal Stang.”

COMENTARII

DISQUS: 0