Program normal la Permise si Pasapoarte in minivacanta de Adormirea Maicii Domnului

Prefectul Bacaului, Maricica-Luminita Cosa, impreuna cu subprefectul Valentin Ivancea, a decis ca in zilele de 16 si 17 august activitatea cu publicul

Iata ce spectacole incendiare vor avea loc in urmatoarea perioada la Iasi
In 2009, Iasul si-a sapat groapa economica

Prefectul Bacaului, Maricica-Luminita Cosa, impreuna cu subprefectul Valentin Ivancea, a decis ca in zilele de 16 si 17 august activitatea cu publicul la Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea si Evidenta Pasapoartelor Simple si Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculare Vehicule Bacau sa se desfasoare normal. Aceasta decizie vine in urma analizei efectuate de sefii celor doua servicii, din care reiese ca sunt sute de programari online ale cetatenilor in aceste zile, de 16 si 17 august, respectandu-se pentru cetateni, astfel, toate programarile asa cum au fost facute. Astfel, in cele doua zile, 16 si 17 august, la Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea si Evidenta Pasapoartelor Simple se va lucra in intervalul orar 8.30 – 18.30, iar la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculare Vehicule se va lucra in intervalul orar 8.30 – 16.30. Ziua de 15 august – Adormirea Maicii Domnului, este zi libera legala.

Solicitarile pentru pasapoarte au crescut cu 20%

In perioada 1-8 august, in judetul Bacau au fost inregistrate un numar de 2.141 cereri de pasapoarte, iar de la inceputul anului pana in prezent au fost inregistrate un numar de 27.319 cereri pasapoarte, mai multe cu 20% fata de anul trecut. In ziua de 7 august 2018, Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea si Evidenta Pasapoartelor Simple Bacau a onorat serviciile pentru un numar de 430 solicitanti de pasapoarte, acesta fiind cel mai mare numar de solicitari de pasapoarte inregistrate intr-o singura zi in ultimii zece ani.

COMENTARII

DISQUS: 0