Procurorul-sef al DIICOT: Vom cere din nou avizul Senatului in cazul Vosganian, daca vor aparea date noi

Procurorul-sef al DIICOT: Vom cere din nou avizul Senatului in cazul Vosganian, daca vor aparea date noi

Procurorul-sef interimar al DIICOT, Georgiana Hossu, a declarat joi, ca daca vor aparea indicii noi in ancheta derulata in cazul lui Varujan Vosganian, va fi ceruta din nou Senatului incuviintarea urmaririi penale pe numele liberalului.

Angajatii din CFR isi vor primi salariile
Pe 8 martie iesenii sunt asteptati la teatru

"In masura in care vor aparea din urmarirea penala date si indicii noi in cazul domnului senator, procurorul de caz va cere din nou avizul Senatului", a spus Hossu pentru Mediafax.

El a adaugat ca nu comenteaza un vot politic si precizeaza ca daca s-ar fi dispus urmarirea penala pe numele lui Vosganian, senatorul ar fi putut sa ajute la stabilirea tuturor aspectelor ce sunt redate in ancheta procurorilor.

"Nu comentez un vot politic. Am incercat sa fim clari in cererea transmisa Senatului, aratand ca au aparut imprejurari noi, insa se pare ca acestea nu au reusit sa ii convinga pe senatori, dar poate vom reusi data viitoare".

Senatul a respins, joi, solicitarea Parchetului General de incuviintare a inceperii urmaririi penale impotriva senatorului PNL Varujan Vosganian, fiind inregistrate 71 de voturi "impotriva", 56 de voturi "pentru", 5 voturi fiind anulate. Votul a fost secret, cu bile.

COMENTARII

DISQUS: