Probleme la derularea proiectelor POR si PHARE

Probleme la derularea proiectelor POR si PHARE

Problemele pe care le intampina beneficiarii la finalizarea proiectelor PHARE dar si la implementarii proiectelor POR, discutate la Vaslui. Acolo a avut loc sedinta Consiliului pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est. Prefectul Dragomir Tomaseschi

Democrat-liberalii ieseni nu renunta la miting
Numar mic de posturi titularizabile pentru profesori

spune ca in cadrul intalnirii s-a discutat si despre posibilitatea redistribuirii fondurilor din alte proiecte pe Programul Operational Regional, care este cel mai accesat.

Presedintele sedintei, Gheorghe Flutur, a fost imputernicit de autoritatile locale din judetele regiunii sa ii prezinte ministrului Dezvoltarii Elena Udrea toate propunerile legate de Modificarea unor regulamente privind derularea proiectelor europene. „S-a avut in vedere si posibilitatea de a se face unele modificari legate de ofertele neserioase ale multiplelor societati, de intarzierile care au fost cauzate de societatile de consultanta, de posibilitatea transferarii unor fonduri in alte programe.

Se va face si o solicitare doamnei ministru Udrea pentru grabirea si rezolvarea cat mai rapida a problemelor care se intampla in derularea proiectelor europene.”, a declarat Dragomir Tomaseschi, prefect interimar de Iasi. I.B.

 

COMENTARII

DISQUS: 0