Prinsi in flagrant in timp ce inselau o batrana prin metoda accidentul: tanara de 19 ani, retinuta

Politistii din cadrul Biroului de Investigatii Criminale Iasi au identificat 2 persoane banuite de comiterea infractiunii de inselaciune, prin metoda

Asi in tranzactiile imobiliare
Aproape 8.000 de elevi bursieri in judet

Politistii din cadrul Biroului de Investigatii Criminale Iasi au identificat 2 persoane banuite de comiterea infractiunii de inselaciune, prin metoda accidentul. O tanara a fost retinuta pentru 24 de ore.

„La data de 31 octombrie a.c., politistii din cadrul Biroului de Investigatii Criminale Iasi au depistat, in flagrant, o tanara si un tanar, in timp ce incasau 6.100 de euro, 7.100 de lei si mai multe bijuterii, de la o femeie, de 88 de ani, din municipiul Iasi.

Din cercetarile efectuate de politisti a rezultat faptul ca acestia, folosindu-se de nume sau calitati oficiale, ar fi contactat-o telefonic pe femeia, de 88 de ani, careia i-ar fi spus ca fiul sau ar fi provocat un accident rutier si i-ar fi solicitat bani si bijuterii pentru ca acesta sa nu fie retinut.

In baza probatoriului administrat in cauza, tanara de 19 ani banuita de comiterea infractiunii prin metoda acidentul a fost retinuta de politisti pentru 24 de ore, fiind introdusa in Arestul I.P.J. Iasi.

Ea a fost prezentata Parchetului de pe langa Judecatoria Iasi cu propuneri legale.

COMENTARII

DISQUS: 0