Primaria Iasi vrea sa amenajeze un patinoar artificial in Parcul Expozitiei

Primaria Municipiului Iasi isi exprima public intentia de a identifica un partener care sa amenajeze un patinoar artificial in Parcul Expozitiei. M

Doua case memoriale din Iasi vor deveni muzee
Primaria Iasi a lansat programul destinat manifestarilor Centenar

Primaria Municipiului Iasi isi exprima public intentia de a identifica un partener care sa amenajeze un patinoar artificial in Parcul Expozitiei.

Municipalitatea va pune la dispozitie terenul, utilitatile si alte resurse logistice, urmand ca partenerul sa aduca instalatiile si personalul necesare si sa asigure exploatarea locului de agrement.

„Iubitorii de miscare din municipiul Iasi vor avea ocazia sa practice acest sport pe un patinoar artificial. Intentionam astfel sa punem mai mult in valoare Parcul Expozitiei. Sunt multi ieseni, mai ales tineri, care au solicitat acest lucru. In acest fel vom anima aceasta zona in perioada Sarbatorilor de Iarna”, a declarat primarul Mihai Chirica.

Persoanele fizice sau juridice interesate isi pot exprima intentia de a participa la acest proiect trimitand un e-mail la adresa cabinet.primar@primaria-iasi.ro.

COMENTARII

DISQUS: 0