Politisti locali din Pascani reclamati la Parchet

Politisti locali din Pascani reclamati la Parchet

Agentii de Politie Locala Pascani au fost reclamati la Parchetul de pe langa Judecatoria Pascani pentru abuz in serviciu. Plangerea a fost facuta de catre conducerea operatorului judetean de apa si canalizare pentru faptul ca nu au fost lasati sa debranseze de la reteaua de distributie a apei mai multe scari de bloc.

Alerta de rabie in Copou!
Magazinele de vise au fost „calcate” de inspectori

Procurorii au trimis plangerea in cercetare la Politia Pascani si se fac cercetari pentru a se stabili daca s-a comis sau nu o infractiune. „ApaVital Iasi a depus o plangere impotriva politistilor locali pascaneni cu privire la modul de actiune al agentilor de a impiedica angajatii ApaVital de a debransa scarile de bloc de la sistemul de apa. Se fac verificari daca sunt aspecte sau nu ce tin de competenta noastra. Daca se constata in urma verificarilor ca s-a comis o incalcare a legii atunci vom da o propunere in dosar si va fi inaintat Parchetului Pascani”, a precizat purtatorul de cuvant IPJ Iasi.

Situatia este destul de tensionata la nivelul municipiului Pascani. Politistii locali au actionat in urma unei decizii date de catre primarul Dumitru Pantazi. Cei de la Primarie spun ca ApaVital actioneaza abuziv la Pascani si ilegal. Ca urmare Primaria se va indrepta la randul lor in instanta cu plangeri impotriva operatorului judetean.

COMENTARII

DISQUS: