Politista din Iasi, acuzata ca a furat cosmetice dintr-un magazin. Cum ar fi reactionat cand a fost prinsa

O politista din judetul Iasi este acuzata ca ar fi furat dintr-un magazin produse cosmetice in valoare de aproximativ 350 de lei. Tanara este cercetat

Certificatele de stare civila vor fi transmise instant
COMUNICAT DE PRESA

O politista din judetul Iasi este acuzata ca ar fi furat dintr-un magazin produse cosmetice in valoare de aproximativ 350 de lei. Tanara este cercetata penal pentru fapta, dupa ce camerele de supraveghere dintr-un centru comercial au surprins furtul.

Reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Iasi au declarat vineri ca in aceasta cauza a fost deja intocmit un dosar de cercetare penala pe numele tinerei politiste Dumitrita B.

„In aceasta cauza a fost intocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de furt. S-a dispus efectuarea cercetarii prealabile, iar, in functie de cele constatate, se vor lua masurile care se impun”, a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Iasi, Ioana Bustiuc.

Politista este acuzata ca a incercat sa sustraga mai multe produse cosmetice dintr-un magazin, ascunzandu-le sub haine. Tanara a fost insa oprita la iesirea din magazin de catre agentii de paza. In acel moment, femeia ar fi incercat sa scape aratandu-le legitimatia de serviciu, dar agentii i-au chemat pe colegii politistei. Ea este angajata in cadrul Serviciului Cabinet al Inspectoratului de Politie al Judetului Iasi.

Produsele sustrase au fost inapoiate proprietarului magazinului si, daca acesta isi va retrage plangerea penala, tanara ar putea scapa de acuzatii.

COMENTARII

DISQUS: 0