Politist din judetul Iasi, injunghiat de trei ori de un vecin. Agentul a ajuns pe masa de operatie

Un tanar politist din comuna Mogosesti, judetul Iasi, a ajuns pe patul de spital, dupa ce a fost injunghiat de trei ori. Totul s-a intamplat cand agen

Cine are dreptate? Priviti filmul accidentului din Centru care a starnit revolta pe net
Tinar de 21 de ani, arestat la Iasi cind a coborit din avionul de la Roma

Un tanar politist din comuna Mogosesti, judetul Iasi, a ajuns pe patul de spital, dupa ce a fost injunghiat de trei ori. Totul s-a intamplat cand agentul se afla in timpul liber, in urma unui conflict spontan cu un vecin.

Politistul local, in varsta de 32 de ani, se afla in timpul liber. Intr-un conflict spontan, el a imbrancit un localnic. Acesta din urma s-a intors si l-a injunghiat de trei ori.

La fata locului s-au deplasat echipe ale Politiei si Ambulantei. Politistul prezenta o plaga taiata la nivelul axilei stangi si doua plagi penetrante in zona toraco-abdominala.

“A fost dus direct in sala de operatie”, a declarat Diana Cimpoesu, coordonatorul UPU – SMURD de la Spitalul ‘Sf. Spiridon’ din Iasi.

In cauza a fost deschis dosar penal.

Incidentul a avut loc vineri seara, in jurul orei 23,00. S-a intocmit dosar penal pentru loviri sau alte violente. In prezent se fac cercetari pentru stabilirea intregii situatii de fapt, anunta IPJ Iasi.

COMENTARII

DISQUS: 0