Politia rutiera din Iasi, cu ochii pe vitezomani

La finele saptamanii trecute, politistii rutieri de la Iasi si Pascani au actionat pe DN 2 (E85) pentru combaterea excesului de viteza. De remarcat es

5800 pachete de tigari de contrabanda si un microbuz confiscate la Vama Siret
Despre admiterea la liceu a elevilor din Republica Moldova

La finele saptamanii trecute, politistii rutieri de la Iasi si Pascani au actionat pe DN 2 (E85) pentru combaterea excesului de viteza. De remarcat este faptul ca au fost date 47 de amenzi, in valoare de 28.955 lei, dintre care 45 pentru viteza. Mai mult, au fost retinute 16 permise de conducere, toate din cauza vitezei excesive.

Astfel, un barbat in varsta de 54 de ani, din municipiul Pascani, a condus un autoturism pe DN 2, in interiorul localitatii Boureni, cu viteza de 110 km/h. Acesta a fost amendat cu suma de 1.305 lei si s-a dispus retinerea permisului de conducere in vederea suspendarii pentru 90 de zile. Pe de alta parte, un barbat in varsta de 58 de ani, din municipiul Bucuresti, a condus un autoturism pe DN 2, tot in interiorul localitatii Boureni, cu viteza de 106 km/h. Acesta a fost sanctionat in acelasi mod de catre politistii rutieri.

COMENTARII

DISQUS: 0