Parlamentarii ieseni care au votat in favoarea infractorilor

Proiectul de modificare a Codului penal a fost adoptat, ieri, de plenul Camerei Deputatilor, in calitate de for decizional. Legea a fost adoptata cu 1

A murit primul rector al Universitatii „Al. I. Cuza” de dupa 1990
Relatiile S.U.A. cu Europa Centrala

Proiectul de modificare a Codului penal a fost adoptat, ieri, de plenul Camerei Deputatilor, in calitate de for decizional. Legea a fost adoptata cu 167 de voturi „pentru“, 97 de voturi „impotriva“ si 19 abtineri, in conditiile in care erau necesare minimum 165 de voturi favorabile. Sedinta de vot final a fost condusa de Florin Iordache, iar in momentul in care a anuntat rezultatul votului, deputatii PSD si ALDE au aplaudat.

„Astazi, dvs. ati votat ca un om care a furat banii copiilor sarmani si i-a dat partidului sa fie premiat. Dvs. ati considerat ca nu e infractiune, ci este o fapta pe care v-o asumati si cu care va mandriti. De astazi, infractorii vor putea sa pastreze acasa armele chiar si dupa expirarea permisului. Dar vine si o zi de maine, doamnelor si domnilor care ati votat acest Cod penal al rusinii, aceasta lege pentru faradelege “, a spus liderul USR Dan Barna.

Alesii ieseni care au votat pentru, la Camera Deputatilor sunt: Vasile Axinte (PSD), Tudor Ciuhodaru (PSD), Vasile Citea (PSD), Camelia Gavrila (PSD) si Silviu Macovei (PSD). La Senat, au ridicat ambele maini saltimbancii lui Dragnea – Victorel Lupu (PSD) si Vasile Toma (PSD). Senatorul Doru Panescu (PSD) si deputatul Varujan Vosganian (ALDE) au lipsit de la vot.

COMENTARII

DISQUS: 0