Obama a gafat, a vorbit peste imnul Marii Britanii

Obama  a vorbit peste orchestra, evocand relatia speciala dintre cele doua popoare si amintind un citat al lui Shakespeare. Presedintele Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, a facut o gafa in timpul cinei oficiale de la Palatul Buckingham, vorbind in timp ce orchestra interpreta imnul national al Marii Britanii.

Un postas s-a dat in spectacol fata jandarmilor ieseni
Parc de joaca langa o crasma

Presedintele SUA si-a inceput toastul cu cuvintele "Pentru Majestatea Sa, Regina" si a facut o pauza, moment in care orchestra a inceput sa cante imnul national. Insa Obama a continuat sa vorbeasca peste orchestra, evocand relatia speciala dintre cele doua popoare si amintind un citat al lui Shakespeare, informeaza cnn.com. Regina nu a ridicat insa paharul pentru a-i multumi lui Obama decat in momentul in care orchestra a terminat de cantat. William Hanson, expert in protocolul regal, a declarat ca presedintele Barack Obama a facut o gafa deoarece a vorbit in timpul interpretarii imnului.

Presedintele SUA, Barack Obama, si sotia sa au efectuat o vizita in Marea Britanie, pentru a incerca revitalizarea "relatiei speciale" anglo-americane.

COMENTARII

DISQUS: