O piesa de exceptie se va juca la Ateneul Tatarasi

O piesa de exceptie se va juca la Ateneul Tatarasi

Vineri, 20 martie, de la ora 19:00, Ateneul Tatarasi din Iasi invita publicul la o piesa de exceptie, din repertoriul teatrului "Victor Ion Popa" din Barlad. Este vorba despre spectacolul "O noapte furtunoasa", de I. L. Caragiale, in regia lui Marcel Anghel, care va fi prezentat in Sala Mare de spectacole a Ateneului. Pretul unui bilet este de 15 lei.

Un copil a ajuns la spital dupa ce a fost batut mar de vecini
140 de concedieri, in aceasta luna, la Iasi

"Marturisesc! Daca as fi fost doar spectator, mi-as fi dorit sa (re)vad O noapte furtunoasa, de I.L.Caragiale! Si asta nu numai pentru ca e un spectacol imprevizibil, amuzant, dar, mai ales, pentru ca intoarcerea la clasici e (cred ca nu numai pentru mine) ca o oaza de fericire si de optimism! Am ales O noapte furtunoasa dintr-un motiv simplu: aveam distributia necesara! Pe de alta parte, as spune ca in aceasta piesa nu exista roluri principale sau secundare (ca importanta), fiecare actor avand la indemana un rol egal ca greutate cu al colegilor sai.

Depinde de ei cum stiu sa-l puna in valoare! Eu cred ca e suficient sa mergi pe mana autorului si sa faci rolurile sa straluceasca! Stim cu totii ca un spectacol trebuie sa fie captivant de la inceput pana la sfarsit, de aceea s-a lasat textul curat, fara a fi incarcat absurd cu scene inventate, lipsite de motivare. Avem speranta ca intoarcerea in lumea lui Caragiale va starni, daca nu rasete, macar zambete si aplauze si va reusi sa va aduca bucurie in suflet!", a spus regizorul Marcel Anghel.

COMENTARII

DISQUS: