O batrana a murit intr-un incendiu ce a avut loc in Alexandru

O batrana a murit intr-un incendiu ce a avut loc in Alexandru

Un incendiu puternic a izbucnit in aceasta dimineata, in jurul orei 4.00, intr-un bloc situat pe strada Basarabi, in cartierul Alexandru cel Bun.

Seara speciala pentru studentii din anul I la USAMV
Mai multe zone din judetul Iasi raman fara apa potabila

In locuinta unde a izbucnit incendiul locuia o batrana care obisnuia sa stranga tot felul de lcururi gasite la gunoi. Femeia a murit din cauza fumului.

La fata locului, s-au deplasat doua echipaje de pompieri si un echipaj de la Serviciul de Ambulanta.

Din primele cercetari se pare ca incendiul a pornit de la o lumanare aprinsa de proprietara. Victima este Maria S., de 86 de ani.  Batrana locuia singura iar singurii care aveau grija de ea erau vecinii care ii mai aduceau din cand in cand de mancare.

”In data de 12 iunie, ora 03.46, Detasamentul 1 de Pompieri Iasi a intervenit in municipiul Iasi, strada Basarabi, nr 7, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un apartament proprietatea Mariei S. Au ars: o masa, un pat, doua fotolii, o vitrina, articole de imbracaminte si incaltaminte si aproximativ 1.000 de kilograme de deseuri menajere. In urma incendiului, proprietara in varsta de 86 ani a fost gasite decedata – intoxicata cu monoxid de carbon” a declarat cpt. Silvia Bolohan, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Iasi.

COMENTARII

DISQUS: