Numar record de pasageri la Aeroportul Iasi, in luna mai

Numar record de pasageri la Aeroportul Iasi, in luna mai

Conducerea aerogarii iesene a anuntat ca in luna mai a fost inregistrat cel mai mare numar de pasageri pentru o luna, din istoria sa.

Pompierii au fost solicitati sa doneze sange
Sefa Curtii de Apel, suspectata de favorizarea infractorului

Gratie unei politici de marketing sustinuta si perfectibila, dar si a unei preocupari intense pentru promovarea oportunitatilor prezente si viitoare oferite de Aeroportul Iasi, luna trecuta aproape 22.000 de pasageri au plecat de la Iasi sau au sosit aici cu avionul.

Conform reprezentantilor aerogarii, aceasta perioada a anului nu este in mod uzual o perioada de varf in domeniul transportului aerian de pasageri. Comparativ, luna cu cel mai mare numar de persoane imbarcate si debarcate la Aeroportul Iasi, pana in prezent, a fost iulie 2011, cand s-au inregistrat 19.290 de pasageri.

„Desi unul dintre partenerii nostri, Compania Aeriana Carpatair, a decis sa nu mai opereze curse interne in Romania, prin urmare nici la Iasi pentru restul anului 2013, perspectiva ramane optimista in continuare mai ales in conditiile in care Aeroportul Iasi va ramane deschis traficului aerian, chiar daca in paralel se va lucra la noua pista“, a declarat Raluca Filip, seful departamentului de marketing si comunicare al Aeroportului.

„Avem nevoie cat mai urgent de noile capacitati de operare – noua pista, un nou terminal – precum si de urmarirea atenta a pistei existente si a degradarilor inerente ce vor surveni. Acestea vor necesita interventii de reparatii programate“, a declarat Marius Bodea, directorul general al Aeroportului Iasi.

COMENTARII

DISQUS: