Niculescu, dezintegrat de instanta

Asa cum ne-a obisnuit, cetateanul Niculae Gh. Niculescu, sprijinit de un grup de juristi octogenari de inalt profesionalism, este incapabil sa obtina vreo hotarare judecatoreasca favorabila. Dupa ce a reusit sa suspende in instanta un ordin inexistent (Ordinul 4298/16.06.2009, in loc de Ordinul

Edilii insista sa construiasca parcare subterana in fata Teatrului National
Patru iesence au ajuns la spital bete crita

4294/10.06.2009), Niculescu a constatat, cu binemeritata stupoare, ca nu il ajuta cu nimic respectiva hotarare, ceea ce l-a determinat sa se planga ca aceasta „este ineficienta”. Prin cererea adresata instantei care a pronuntat hotararea, el a solicitat lamurirea dispozitivului, motivat de faptul ca s-a perindat pe la toti executorii judecatoresti, care i-au explicat ca nu au ce sa execute. Imposibilitatea de executare deriva din faptul ca judecatorul care a pronuntat hotararea i-a dat reclamantului exact ceea ce a cerut, adica nimic. Ceea ce a incercat Niculescu sa faca a fost sa obtina o hotarare judecatoreasca care sa ii confere functia de rector, avand in vedere ca a mai obtinut o asemenea hotarare in cursul anului 2004 de la bunul sau prieten, judecatorul Radu Cremenischi de la Curtea de Apel Iasi. Trebuie mentionat ca Radu Cremenischi, magistrat pensionat devenit intre timp avocat, a fost unul dintre aparatorii lui Niculescu in acest proces.

Curtea de Apel Bucuresti s-a pronuntat in sedinta publica ieri, 22.12.2009, respingand cererea de reintegrare a lui Niculescu Gh. Nicolae, Andronovici Constantin si a extrem de putinilor sustinatori ai acestora. Ca atare, ca urmare a unei hotarari judecatoresti, acestia nu fac parte din comunitatea academica a Universitatii ”Petre Andrei” din Iasi, iar incercarile lor de a se repune in functii cu ajutorul unei instante de judecata au fost incununate cu un esec remarcabil. A.S.

 

COMENTARII

DISQUS: