Nichita ramane presedintele Organizatiei Judetene a PSD Iasi

Nichita ramane presedintele Organizatiei Judetene a PSD Iasi

Gheorghe Nichita a cistigat un nou mandat la conducerea PSD Iasi. La alegerile de simbata din filiala ieseana, Nichita a obtinut 80% din voturile valabil exprimate de membrii PSD. Gheorghe Nichita a avut, in confruntarea cu cei doi contracandidati,

Sapte brazi mari vor fi adusi din Pipirig in Iasi pentru sarbatorile de iarna
Iata care a fost prezenta la simularea examenelor nationale

Constantin Adascalitei si Mihai Mihalache, sprijinul liderului PSD, Victor Ponta. Nichita a declarat dupa aflarea rezultatelor ca nu a avut emotii si a recunoscut cind a promovat anumiti oameni in partid. « Emotii foarte mari nu am avut, dar mi-a fost foarte frica de pierderile colaterale. Prin astfel de competitii nu facem decat sa murdarim partidul.

In aceasta asa-zisa competitie care a fost la Iasi, eu eram liderul partidului, iar petele au fost aruncate si asupra PSD-ului din tara. Oamenii din judetele care mi-au acordat increderea sa fiu vicepresedinte s-au intrebat daca au dat votul cui trebuie. Rezultatul ma obliga sa inteleg unde am gresit, adica la promovarea unor oameni din partid. Echipa Nichita Gheorghe si Doru Tompea nu va incuraja pe nimeni care sa ne toarne cucuta in ureche », a declarat Gheorghe Nichita dupa aflarea rezultatelor alegerilor de sambata. La alegerile din cadrul PSD Iasi de simbata, au fost inregistrate 502 voturi valabile si 3 voturi nule.

Gheorghe Nichita a fost votat de 408 membri prezenti la Conferinta Judeteana a PSD, vicepresedintele Consiliului Judetean, Constantin Adascalitei a obtinut 80 de voturi, iar primarul de la Schitu Duca, Mihai Mihalache, doar 14 voturi. « „Multumesc care m-au votat si care nu m-au votat, eu mai am multe de invatat, iar aceasta competitie a fost un test pentru mine”, a declarat dupa aflarea rezultatului alegerilor si Constantin Adascalitei, unul din cei doi contracandidati ai lui Nichita la sefia partidului. La alegerile de sambata de la Iasi au participat si Victor Ponta. Presedintele PSD Victor Ponta a fost insotit de secretarul Liviu Dragnea si vicepresedintele PSD Ecaterina Andronescu.

„Stiam ca nu trebuie sa ma astept la Iasi la o conferinta linistita. Daca in 2012 Gigi Nichita va pierde alegerile, eu voi veni si ii voi spune sa lase pe altcineva. Nu conteaza ca Gigi Nichita m-a votat sau nu la congres pentru ca eu am puterea sa trec peste asta si astept acest lucru de la toti liderii. Imi doresc ca Gigi Nichita cu bunele si relele lui sa va conduca in 2012 cu un alt mod de a face politica. Pe Constantin Adascalitei il voi sprijini pentru sefia Consiliului Judetean in 2012. L-am castigat ca prieten pe Mihai Mihalache pentru ca i-a spus lui Geoana in fata ca nu il va vota si ca ma va vota pe mine. Data viitoare cand vin la Iasi, am sa merg si la Schitu Duca”, a declarat la Iasi presedintele PSD, Victor Ponta. T.B.

 

COMENTARII

DISQUS: