Ministrul Banicioiu ia pulsul Sanatatii, la Iasi: „Deblocarea posturilor din sistem va continua”

Ministrul Banicioiu ia pulsul Sanatatii, la Iasi: „Deblocarea posturilor din sistem va continua”

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a declarat marti, la Iasi, ca deblocarea posturilor din sistemul sanitar va continua si anul acesta.

Iesenii vor mai avea apa calda la robinet doar doua saptamani
Ieseanul care si-a omorat sotia pentru ca nu a semanat porumbul ramane in arest

Declaratia a fost facuta in timpul unei intrevederi pe care ministrul a avut-o cu liderii sindicatului Sanitas din Iasi. „Deblocarea posturilor din sistem, care este si a fost solicitata de Sanitas, a fost pusa in practica de noi anul trecut. Va continua si anul acesta. Aceasta era temerea lor. Liderul de sindicat a solicitat introducerea de observatori la concursurile de angajare, fapt care este reglementat in legislatia in vigoare. Nu este niciun impediment in acest sens”, a spus ministrul Sanatatii, citat de Mediafax.

Vizita ministrului a inceput la UPU „Sfantul Spiridon” pentru a vedea stadiul lucrarilor. Apoi, Nicolae Banicioiu a avut o intrevedere cu rectorul UMF, Vasile Astarastoae, primarul Gheorghe Nichita si presedintele CJ, Cristian Adomnitei. Vizita ministrului a continuat la Spitalul de Copii si s-a incheiat la Prefectura. Acolo, Banicioiu a discutat cu reprezentanti sindicatului Sanitas.

COMENTARII

DISQUS: