Mihail Vlasov – PATRU ANI DE INCHISOARE CU EXECUTARE. Decizia nu este definitiva

Mihail Vlasov – PATRU ANI DE INCHISOARE CU EXECUTARE. Decizia nu este definitiva

Mihail Vlasov, fostul presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR) a fost condamnat vineri de Curtea de Apel Bucuresti la patru ani de inchisoare cu executare, informeaza B1 TV.

Aproape 75 la suta dintre absolventii de gimanziu au promovat evaluarea nationala
Dragomir Tomaseschi a fost demis! Toti prefectii si subprefectii din tara, dati afara

Decizia nu este definitiva, aceasta putand fi contestata la Inalta Curte de Casatie si Justitie, dupa ce judecatorii vor motiva hotararea.

Vlasov este condamnat in dosarul in care anul trecut, pe 9 aprilie, a fost trimis in judecata de procurorii DNA pentru infractiunea de trafic de influenta, pe care a comis-o ca presedinte al CCIR.

Mihail Vlasov a fost denuntat la DNA de un om de afaceri, de la care ar fi cerut, in 13 martie 2014, un milion de euro. In 18 martie 2014, Vlasov a fost prins in flagrant, intr-un restaurant din Bucuresti, dupa ce a primit de la omul de afaceri 200.000 de euro.

Procurorii au aratat, in rechizitoriul trimis instantei, ca in schimbul acestor bani, Vlasov i-ar fi promis omului de afaceri ca-si va folosi influenta pe care a lasat sa se creada ca o are asupra arbitrilor din cadrul Curtii de Arbitraj Comercial International de pe langa CCIR investiti cu solutionarea unui dosar in care denuntatorul avea calitatea de parat-reclamant si ca ii va determina pe acestia sa pronunte o hotarare arbitrala favorabila acestuia.

COMENTARII

DISQUS: