Lupii Negri au sarbatorit Ziua Fortelor Terestre

Lupii Negri au sarbatorit Ziua Fortelor Terestre

Militarii au organizat ieri Ziua Portilor Deschise la sediul Batalionului 151 Infanterie din Tatarasi. Zeci de elevi au admirat armamentul de infanterie si artilerie, au putut urmari un film cu activitatile militarilor si au vizitat sala de traditii a unitatii. Armamentul din dotare

Elevii romani citesc prost si un sfert dintre ei habar nu au matematica
„Sansa la o viata mai buna”

a fost luat cu asalt de catre cei mici.Copii au tras cu pistolul, mitraliera si s-au urcat in tancuri. Ziua fortelor terestre coincide cu praznuirea Sfantului Mucenic Gheorghe, ocrotitorul armatei.

Cu aceast prilej, Lupii Negri le-au prezentat copiilor pe langa armamentul din dotare, un filmulet cu activitatea lor, o expozitie de carte si cateva exercitii demonstrative. „Este o zi deosebita in viata armatei, ziua de 23 aprilie este o zi cu dubla semnificatie, sarbatorim ziua fortelor terestre si in acelasi timp si praznuirea Sfantului Mare Mucenic Gheorghe, purtatorul de biruinta.Tin sa multumesc subordonatilor mei pentru profesionalismul de care au dat dovada atat in teatru de operatii cat si zi de zi in timpul instructiei.”, a precizat Lt. col. Sergiu Mungiu, comandantul Batalionul 151 Infanterie „Lupii Negri”. D.T.

 

COMENTARII

DISQUS: 0