Lucrarile proaste realizate la strazile din Iasi, in vizoul Prefecturii

Lucrarile proaste realizate la strazile din Iasi, in vizoul Prefecturii

Prefectul judetului Iasi, Dragomir Tomaseschi, a solicitat Directiei Judetene de Control in Constructii Iasi probe suplimentare de laborator privind modul de executie a lucrarilor din cadrul proiectului de modernizare a strazilor din municipiul Iasi.

Festivalul Primaverii la Scoala « Ion Creanga » Iasi
Studenta intoxicata cu kiwi, un fruct bogat in fibre si vitamine

Tomaseschi sustine ca este absolut necesara efectuarea unor expertize si analize de laborator la un alt laborator decat cel folosit de executantii lucrarilor, cu prelevarea de probe de pe drumurile cu probleme, Costache Negri, Clopotari, Salciilor, V. A. Urechia, Manta Rosie, Cazangiilor, Moara de Vant, Stroici, Spancioc, Soficu, Alistar, dr. doc. prof. Alexa, Ciurchi, Mioritei, Aviatiei, Sapte Oameni, Avionului, Aterizaj, lt. Popovici, cpt. Protopopescu, Holboca, Obreja etc.

Prefectul vrea sa stie daca au fost folosite in executie materialele solicitate in caietul de sarcini, proiectul tehnic, si in standardele si normativele in vigoare. „Sa faca controale! Vinovatii sa plateasca!”, a declarat Andrei Trofor, purtatorul de cuvant al Primariei municipiului Iasi, intrebat fiind in legatura cu dispozitia prefectului Dragomir Tomaseschi de a cere Directiei Judetene de Control in Constructii Iasi probe suplimentare de laborator privind modul de executie a lucrarilor din cadrul proiectului de modernizare a strazilor din municipiul Iasi. T.B.

 

COMENTARII

DISQUS: