Liberalii ieseni tin cu dintii de posturile de conducere

Liberalii ieseni tin cu dintii de posturile de conducere

Chiar daca mai lunile trecute presedintele organizatiei municipale a Partidului National Liberal se bateau cu pumnii in piept ca demnitatea este cuvantul de ordine al atitudinii ce va fi afisata dupa pierderea puterii, iata ca cei de la Iasi u se feresc ca la anaghie sa isi arate adevarata fata. Si asta pentru ca, desi unii dintre ei, aflati in campanie electorala au tipat sus si tare ca interesele lor sunt cele ale cetatenilor, cand vine vorba de bani, toate afirmatiile sforaitoare sunt uitate si primeaza bunul trai pe cale de a fi pierdut. Ceea ce indeamna pe ci in cauza sa apeleze la tot felul de tertipuri de a intarzia macar inlaturarea lor din functiile ce le-a adus atata bunastare. Un exemplu extrem de relevant este cel al liberalului Valerian Salavastru care a declarat
 

Prefectura Iasi reia verificarea strazilor asfaltate din creditul Dexia
A ingerat pesticide pentru a se sinucide

ca in cazul tuturor directorilor de institutii deconcentrate din Iasi, cu apartenenta politica la PNL, filiala ieseana va asigura asistenta juridica daca acestia vor fi destituiti de actuala guvernare.
"In aceste zile cautam o casa de avocatura. Nu am facut inca acest lucru pentru ca nu am avut un prim caz. Cum nu am auzit pe cineva care sa spuna ca vrea sa renunte la functie, cred ca vor fi intentate procese unul dupa altul. Dupa ce vom avea un prim caz, vom lua masuri de indata impotriva eventualelor abuzuri ale actualului Guvern", a declarat actualul inspector sef al Inspectoratului Regional pentru Protectia Consumatorului Iasi. Potrivit acestuia, asistenta juridica va fi acordata atat functionarilor publici cat si personalului contractual, singura conditie fiind ca acestia sa solicite reprezentarea in instanta.
"PSD si PDL vorbesc cu seninatate despre incalcarea legii. Se intalnesc in birouri politice pentru a desemna persoane apolitice in diverse functii…Se vehiculeaza niste oameni care nu au nici macar experienta pentru posturile in cauza. La Iasi, sunt peste 15 liberali care ocupa functii de conducere in cadrul diverselor institutii deconcentrate.A nu se uita ca acesti oameni au castigat aceste locuri prin concurs", a mai atras atentia Valerian Salavastru.(G.C.)

COMENTARII

DISQUS: