La Iasi se lanseaza o noua campanie antidrog

La Iasi se lanseaza o noua campanie antidrog

In perioada iulie - septembrie, la Iasi va fi implementat proiectul de prevenire a consumului de droguri "Daca nu stii, nu-ti pasa. Acum stii! Vino langa noi!", initiativa apartinand Centrului Regional de Prevenire Evaluare si Consiliere Antidrog Iasi.

Oamenii de afaceri coreeni sunt interesati sa investeasca in judet
Concursul de titularizare va avea loc pe 13 iulie 2011

Proiectul are ca scop completarea capacitatii institutionale si comunitare de interventie in prevenirea consumului de droguri ca raspuns la cresterea consumului de stupefiante in randul adolescentilor si tinerilor cu varste cuprinse intre 15 si 26 ani din Iasi, prin sensibilizarea si mobilizarea comunitatii, institutiilor publice si private precum si a mediului de afaceri, in activitatile de reducere a cererii de droguri.
 Activitatile inclus un workshop pentru voluntari si o campanie de informare cu titlul "Fericirea nu trebuie sa fie o iluzie", care se va desfasura in zona de agrement Ciric. Proiectul este implementat impreuna cu Primaria Municipiului Iasi, Centrul Regional de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog  Constanta, Asociatia de Sprijin Umanitar Weltansauung, Crucea Rosie Iasi, Scoala Rafael Iasi, Asociatia Adero Iasi.

COMENTARII

DISQUS: 0