Judetul va avea un sistem informatic pentru Registrul Agricol

Judetul va avea un sistem informatic pentru Registrul Agricol

Ieri a avut loc cea mai scurta sedinta a Consiliului Judetean din acest mandat. Alesii judetului au dat vot favorabil celor zece proiecte privind aprobarea sistemului informatic destinat gestiunii Registrului Agricol.

Consilierii judeteni se reunesc in sedinta saptamana viitoare
SIE racoleaza studenti de la „Cuza”

„Consiliul Judetean a aprobat toate participarile sale in cele cinci proiecte ce au in vedere intocmirea studiilor electronice si a software-ului pentru Registrul Agricol in 75 de comune ale judetului nostru. Practic, toate comunele care si-au exprimat interesul de a se asocia cu Consiliul Judetean in vederea intocmirii Registrului Agricol electronic au avut aceasta ocazie, iar noi suntem judetul care a depus cinci proiecte in acest sens. Imi doresc foarte mult ca acestea sa fie declarate eligibile, sa fie aprobate, si toate cele 75 de comunitati sa primeasca finantare pentru a putea rezolva situatia terenurilor agricole din aceste registre, pe teritoriul fiecarei comune“, a declarat Cristian Adomnitei, presedintele Consiliului Judetean.

De asemenea, a fost aprobat si proiectul de hotarare privind acordul de cooperare intre Consiliu si Clubul Sportiv Omega –Tehnoton Iasi in vederea organizarii copetitiei sportive „Duelul Campionilor Olimpici Londra 2012“, la Iasi, in data de 7 iunie. In cadrul acestei competitii, care urmeaza sa fie organizata in Sala Polivalenta, vor participa romanul Alin Moldoveanu si italianul Niccolo Campriani.

COMENTARII

DISQUS: