Ivan: Cel care va pleca din partid intr-un mod rusinos este chiar Ponta

Ivan: Cel care va pleca din partid intr-un mod rusinos este chiar Ponta

Europarlamentarul Catalin Ivan sustine ca isi va recastiga in instanta dreptul de a fi membru PSD si de a conduce Organizatia PSD Sector 1.

Asasinul violator din Tibana, lasat in libertate
Superstitie de spagar la Iasi: refuzi mita de la batrani sau de la oameni urati (

"Situatia mea nu se schimba absolut deloc, in afara de faptul ca sunt un caz unic in istoria partidului si a politicii din Romania — sa fiu exclus de patru ori intr-un interval de cateva luni de zile pe singurul motiv ca mi-am anuntat candidatura la viitorul Congres, oricand ar fi el, pentru functia de presedinte al partidului. (…)

Eu imi voi castiga dreptul de a fi membru PSD si de a conduce Organizatia PSD Sector 1 in instanta, pentru ca deciziile luate de Victor Ponta au fost decizii abuzive, in afara Statutului si atunci, in instanta, bineinteles ca mi se va da dreptate si imi voi recastiga acest drept. Eu nu plec din PSD, cel care va pleca din partid si va pleca intr-un mod rusinos este chiar Victor Ponta", a declarat Ivan.

Catalin Ivan a mai spus ca Statutul PSD are valoare de lege si ca presedintele partidului, Victor Ponta, "a dizolvat o organizatie intreaga". Totodata, Ivan a sustinut ca, in opinia sa, Victor Ponta "conduce un partid de care ii este frica".

COMENTARII

DISQUS: 0