Invitatie media pentru sarbatorirea zilei de independenta pe 4 iulie  a Statelor Unite la baza militara Mihail Kogalniceanu din Constanta

Invitatie media pentru sarbatorirea zilei de independenta pe 4 iulie a Statelor Unite la baza militara Mihail Kogalniceanu din Constanta

U.S. Marines impreuna cu The Black Sea Rotational Force, in coordonare cu United Hands Romania Association  si Fortele Armatei Romane, invita reprezentantii media la celebrarea a celei de-a 237a aniversare a independentei Statelor Unite ale Americii., celebrata pe 4 iulie, in incinta bazei militara Mihail Kogalniceanu, judetul Constanta.

Permisii pentru puscariasii de lux ai Romaniei. Relu Fenechiu – 4 invoiri pentru „mentinerea legaturilor de familie”
Dumitru Oprea: „Liberali nu trebuie sa umileasca romanii care nu-i voteaza”

Aproximativ 400 de copii din diferite orfelinate din zona Constantei si personalul acestor centre sunt invitati sa participle la celebrare. Evenimentul va include jocuri pentru copii, casuta gonflabila , un dunk tunk,tug-of-war, volei, un vehicul militar, expozitie de arme, un gratar si multe altele.

Evenimentul va avea loc vinery, 28 iunie, de la ora 10:00 la ora 15:00 in incinta Centrului Admninistrativ Mihail Kogalniceanu. Inregistrarea mass-mediei va fi efectuata prin intermediul functionarului public al afacerilor Statelor Unite, la adresa de mai jos. Toate inregistrarile trebuie effectuate pana in ora 16:00, Miercuri, 26 iunie.

Pentru a avea acces la baza militara, urmatoarele informatii trebuie incluse intr-un e-mail trimis catre PAO: numele, prenumele si numele mijlociu al tuturor reprezentatilor mass-media (inclusive fotografii, cameramanii si soferii ), cartea  de identitate, ziua de nastere si informatiile vehiculului ( culoare, model, licenta )

1st Lt. Hector Alejandro, Public Affairs Officer BSRF-13

E-mail: hector.r.alejandro2.mil@mail.mil

Cell phone:  0732.986.934

 

The Black Sea Rotational Force (BSRF) este o  forta speciala Marine Air-Ground Task cu capacitati de raspuns la criza, dislocate in regiune pentru a imbunatati interoperabilitatea, pentru promovarea stabilitatii regionale si construirea camaraderie printre forte. Exercitiile ofera opurtunitatea personalului al natiunilor participante sa se angajeze in formare realista, cu scopul de a construi experienta, de a forma cooperare si de a dezvolta lucrul in echipa. Statele Unite se angajeaza la imbunatatirea interoperabilitatii intre natiunile partenere. Acesta este al 4lea an consecutiv in care The Black Sea Rotational Force are loc in incinta  bazei militare Mihail Kogalniceanu.

Pentru mai multe informatii despre United Hands Romania Association va rugam vizitati http://unitedhands.ro/index.html

COMENTARII

DISQUS: