Inceput de stagiune la Opera Nationala Romana Iasi. Azi se pun biletele in vanzare

Cortina va fi ridicata la Opera ieseana pentru prima data in noua stagiune pe 8 septembrie 2018. Perioada de vacanta a colectivului institutiei lir

Facea slalom pe Sararie
Eveniment de marca la ISJ Iasi

Cortina va fi ridicata la Opera ieseana pentru prima data in noua stagiune pe 8 septembrie 2018.

Perioada de vacanta a colectivului institutiei lirice condusa de managerul Beatrice Rancea se apropie de final. Pe site-ul si pagina de facebook a Operei iesene a fost anuntat deja programul primei luni de spectacole.

Incepand de luni, 20 august, ora 12:00, biletele pentru cele sase spectacole ale lunii septembrie vor fi puse in vanzare.

Iubitorii de arta lirica vor putea achizitiona tichetele atat de la Agentia Operei (foaier) cat si online de pe site-ul institutiei (www.operaiasi.ro).

„Indiile galante” de Jean Philippe Rameau, in regia maestrului Andrei Serban, este spectacolul de debut al noului sezon liric.

Din programul primei luni de toamna mai fac parte urmatoarele titluri: „Nunta lui Figaro” de Wolfgang Amadeus Mozart, „Spargatorul de nuci” de Piotr Ilici Ceaikovski, „Imagine all the people” in coregrafia maestrului Gigi Caciuleanu, „Don Giovanni” de Wolfgang Amadeus Mozart si „Lucia di Lammermoor” de Gaetano Donizetti.

COMENTARII

DISQUS: 0